Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nedá nám to spát, komu svůj hlas dát?

Lidé chytří a hloupí jsou v každé době, hloupým však dávají voliči přednost - pouze v Kocourkově!

      Zdá se, že marné je volání, po nápravě veřejných věcí a návratu kulturních tradic našeho národa. Podíváme-li se na volební odhady, které nám jsou předkládány, a které můžou být také záměrně zkreslovány, velké počty hlasů dostávají bývalé vládní strany, v čele s ČSSD a ODS.

      Je to neuvěřitelné!

      Srovnat se tyto věci dají jen s psychicky narušenými jedinci, kteří dostanou pořádně po hubě a oni vzápětí jdou útočníkům ještě poděkovat.

      I když připustíme, že spousta lidí má při tom rozsáhlém rozkrádání rovněž „máslo na hlavě“, nakonec to stejně ukazuje, že dnešním Čechům, na vlastním národě nezáleží!

      Filosofie: „V Česku nahrabat a usídlit se na jiném konci světa!“ je pro mnohé velkou chytristikou, po jejíž realizaci touží. (Možná proto někteří znovu a znovu volí ty, kteří způsobují u nás chaos!)

      Od devadesátých let jsme do čela státu nechali proniknout mladé nevyzrálé lidí, kteří sami prohlašovali, že se teprve učí, a mnozí z nich se opravdu za ta léta nového režimu v politice vyučili a nic jiného neumí. Chod normálního tvůrčího života v zemi je nezajímá, protože je jim cizí a nikdy ho doopravdy nezažili. Ač je to k nevíře, vidíme v každodenním dění, že tito lidé jsou jako z jiného světa.

      Nevědí, že tvůrčí, budovatelské úsilí je základem každého státu, bez kterého se nepohneme z místa! (Stát musí podpořit kvalitní, tvořivou činnost!)

      Všude na světě, státníci a celý státní aparát se snaží svým občanům vytvořit podmínky pro bydlení, životní prostředí, osobní uplatnění, produktivní činnost, životní úroveň atd.

      Dění u nás je však právě opačné, všechno naruby!

      Pro absurdity, kterých jsme denně svědky, mnozí naší spoluobčané nazývají náš stát výstižně Absurdistanem.

      Životní úroveň stoupá těm, kteří rozkradli to, co patřilo všem a rozkrádají dál to, co stát vybere z naších daní a nejrůznějších poplatků. Všem ostatním, kterým se příčí takové jednání, zůstává, potýkat se z důsledky špatných zákonů, které zřetelně jsou proti přírodě a zdravému rozumu. (A Pánu Bohu!)

      Ani kdyby člověk chtěl, nemá šanci zákony v Česku dodržet! Z důvodu rozporu s přírodními zákony a lidskými možnostmi.

      Jednání všech státních aktérů se tak stává – šikanou občanů! Zvůle a samolibé rozhodování na základě domněnek, fikcí a předpojatosti, dotváří devastaci a destrukci všeho, co jsme zde po generace vybudovali. Jakoby někdo zkoušel, co všechno našinec vydrží.

      Stát způsobil svými kroky, že poctiví občané, náhlou změnou zákonných podmínek, museli ukončit živnosti, přišli o práci a v samém důsledku nemohli se uživit a také dostát svým závazkům. Všechny tyto důsledky špatných státních rozhodnutí se daly předvídat, aniž by člověk potřeboval velké IQ!

      Odehrálo se však něco neuvěřitelného.

      Namísto, aby takto postiženým lidem stát pomohl, vytvořil jim naopak neskutečně špatné prostředí ve zdravotnictví, sociálních službách, při výběru daní, výběru zakázek atd., atd. Dokonce bez ohledu na vzniklou světovou krizi, kdy všude jinde odpovědní státníci jednají nanejvýš rozvážně - se snahou pomoci svým spoluobčanům (navíc voličům).

      Umožněním beztrestné činnosti podvodníkům, lichvářům a běsnění všemohoucích exekutorů, ukázal a ukazuje stále zřetelnější obraz likvidace našeho národa.

      Můžeme se jen domnívat, co se děje podle připraveného scénáře a co pramení z hloupostí neschopných a chamtivých lidí, jenž se dostali k moci.

      V každém případě je to útok proti naší existenci!

      Tisíce lidí bez domova a nelidské jednání těch, kteří žijí z naších daní, jsou toho důkazem. Žasneme nad jejich tupostí a neschopností předvídat, co jejich aktivity přinesou. A tak prožíváme to, co velká část občanů předpokládala a dále ještě očekává – strádání a utrpení! (Říkají: "Bude hůř!" "Líp už bylo!")

      Předvídání těchto události je zřejmé, zvláště proto, že zavádění novot do našeho života je velmi často tak stupidní, že se stydíme za autory těchto nesmyslů. Oni, autoři-politici-lídři, se však nakonec smějí a očividně si z toho nic nedělají.

      Vymlouvají se v podstatě na instituci ve které působí, a která podle nich nese vinu za rozhodnutí, ale v rámci kolektivní neodpovědnosti je nepostižitelná.

      Nejhorší však je, že to očividně s těmito aktéry neotřese a znovu a znovu je vidíme na předvolebních billboardech.

      „Nemají kousek cti v těle!“ poznamenáváme tak, jak se o takových lidech vždy hovořilo.

      A to je tak všechno, na co jsme se zmohli!

Shrnuto a podtrženo:

1. Jednostranně a účelově vedenou privatizaci byli občané, kterým vše patřilo rovným dílem, odstavení od dělení tak, že jejich díl v řadu milionů, shrábli jen vyvolení.

(Voláme jako občané:“Nebyl to náhodou náš majetek?“ “Máme nárok také na restituci?“)

2. Zákonnými opatřeními, směřujícími PROTI zlepšování životní úrovně a budování dokonalejšího společenského sblížení, jsme se dostali na primitivní úroveň, která by nás za starého režimu nenapadla ani v tom nejhorším snu!

(Voláme jako občané: „Máme nárok na kvalitativně lepší život, pro který pracovali naší předkové a pracujeme my?“)

3. Snahou mnohých zájmových skupin je vytvoření mafiánského pojetí získávání a udržování moci, bezohledně na občany tohoto státu, zejména prosazováním účelových zákonů, umožňující vyvoleným vytvářet zisky, neskutečným a pro ně přímo pohádkovým způsobem.

(Voláme jako občané: „Náš je stát a my si ho vzít nedáme!“)

4. Vydáváním neuskutečnitelných zákonných nařízení, pořádáním honu na řadové občany, vytváří se pozice strachu a umělého rodinného zadlužení, které ve své podstatě znemožňuje budování státu. Můžeme oprávněně říci: „Naše země nevzkvétá!“ a to je velmi mírné označení dnešního stavu.

(Voláme jako občané: „Chceme odpovědné politiky, kteří při selhání, sami budou odcházet ze svých funkcí!“)

5. Primitivním pojetím člověka s neskutečným připisováním vlastností, jenž jsou v rozporu s přírodou a proti našemu vnímání, byly vytvořeny předpoklady pro ateistickou víru, která mnohé lidí bohužel pomýlila.

Zároveň jsou zdůrazňovány vztahy ve společnosti, vrhající bezvýznamný pohled na jednotlivce, který je podle mnohých vládnoucích tzv.“elit“, kdykoliv nahraditelný a má údajně jen nízkou hodnotu.

Dokonce jsou nám předkládány, jako nepříjemná zátěž státu: početné společenské skupiny nemohoucných, které potřebují sociální podporu.

Skrytě nám také říkají, že důchodci v našem státě nemají své místo!

(Voláme jako občané: „Chceme tvrdou postižitelnost politiků při jednání proti lidskosti a diskriminaci svých spoluobčanů!“)

6. Bez okamžitých změn dnešních absurdních zákonů, bez možnosti odvolání politiků-škůdců, bez obrany voličů, před zvůlí záškodníků, bez posílení občanských aktivit - to NEPŮJDE ! 

Náš stát přece není společenský celek pro mafiánské seskupení vládnoucích samozvanců, ale společenský celek nás všech a proto se nám všem, především volení představitelé, budou muset odpovídat a zabezpečit kvalitu všeho pro naše žití, zejména pokoj při budování naší vlasti, a to, pro všechny tvůrčí občany a zahraniční sympatizanty, kteří u nás žijí a pracují.

(Voláme jako občané: „Chceme mít možnost odvolání všech, kteří se zpronevěřili svým předvolebním slibům a dokonce škodí občanům a tím vlastně státním zájmům, neboť v demokratickém zřízení je zájem občanů vždy prioritou státu!“)

A co říci ještě k volbám?

„Rozmysli si Mařenko, r o z m y s l i, komu dáš svůj hlas!!!

Věř, že kdo jednou zklamal tě, oklame tě zas!!!“

Autor: Milan Slatinský | středa 16.10.2013 12:06 | karma článku: 16,88 | přečteno: 567x
  • Další články autora

Milan Slatinský

Člověk je když ..., omyl není vyloučen

Naším nezaměnitelným cílem je nepochybnost při poznání pravdy. Nelze se k tomu vzdělávat, ale musí se poznávat vlastními zážitky a myšlením, což předpokládá, vyrovnat se s omyly, klamy a překonávat bariéry lží, které jsou v cestě.

25.9.2019 v 15:15 | Karma: 6,32 | Přečteno: 216x | Diskuse| Společnost

Milan Slatinský

Má u nás naději návrat vlády lidu?

Neuvěřitelné je u nás posilování nesoudných, méně dokonalých a mravně pokřivených lidí, kterým představitelé moci umožňují seberealizaci, zatímco lidé s ambicemi být prospěšní společnosti, jsou potlačování a existenčně stresování.

17.9.2019 v 13:21 | Karma: 13,14 | Přečteno: 778x | Diskuse| Politika

Milan Slatinský

Český chamtivec u moci si může dělat u nás, co se mu zlíbí.

Kde otrlí chamtivci vládnou, šíří se za nimi příšerný smrad. Zápach zkažených antisociálů, jejichž hlavou bývá často psychopat.

23.5.2018 v 15:33 | Karma: 18,84 | Přečteno: 835x | Diskuse| Společnost

Milan Slatinský

Kroky k poznávání pravdy (I. - tvorba podmínek pro vládu lidu)

Spravedlnost a pravda nikdy nebyla výsledkem činnosti českých právníků, ekonomů, parlamentu, vlády či herců, ale především filosofickou pravdu nacházel vždy velký počet lidí ve společnosti v masovém měřítku.

7.9.2017 v 16:31 | Karma: 8,73 | Přečteno: 188x | Diskuse| Společnost

Milan Slatinský

Návrh zahrady a projektová dokumentace dle výběru na dálku

Zimní období je vhodné pro plánování nejen staveb rodinných domů, ale také zahrad. Tímto článkem bych chtěl inspirovat všechny zájemce k těm správným krokům k vytvoření pohodové zahrady, jako součásti bydlení a svého charakteru.

15.1.2017 v 13:50 | Karma: 6,88 | Přečteno: 245x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Za výbuchy ve Vrběticích stojí Rusko. NCOZ kvůli nespolupráci kauzu odložila

29. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  12:08

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

LGBT+ páry mohou uzavírat partnerství a přiosvojovat si děti, podepsal prezident

29. dubna 2024  12:07

Stejnopohlavní páry budou moci od příštího roku uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají...

Do zahradního jezírka u Berouna spadlo batole, vrtulník ho převezl do Prahy

29. dubna 2024

V Hlásné Třebani na Berounsku spadlo v neděli rok a půl staré dítě do jezírka u rodinného domu. Na...

Kvůli letním teplotám a silnému větru hrozí požáry. Ochladí se koncem týdne

29. dubna 2024  6:33,  aktualizováno  11:35

Přímý přenos V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 847x
Ne vlastní vinou, ocitl jsem se v důchodě. V životě jsem se naplno věnoval zahradní architektuře, ekonomice, finančnictví, šachům a hledání podstaty našeho myšlení a inteligence, vytvářející stupně lidskosti a chápání, zejména krásy a lidského cítění.

V současnosti se zabývám projektováním zahrad, úspěšnému zhodnocení financí v otevřených investičních podílových fondech a hráním šachů.

Politika dneška mě vyvádí z míry a jsem přípraven se přidat ke všem, kteří chtějí docílit návrat k čestnosti, národní hrdosti, přirozené morálce a zdravému rozumu, bez používání nejrůznějších modifikací klamání, které nás zatlačuje do společenského bahna a vytváří podmínky pro naše neštěstí.

Kontaktovat mě můžete na č.mobilu 605 783 045 a emailu delfin.fin@email.cz ;

www.projekt-zahrady.webnode.cz